ΝΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ- Φραγκούλης Φράγκος: Δεν τα βγάζω πέρα!!!! ΉΛΘΕ Η ΏΡΑ ΦΡΆΓΚΟ ΦΡΆΓΚΟ !!!Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΊ ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ !!!!ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ Ο ΛΑΌΣ ΕΊΝΑΙ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΌΓΕΙΟ !!!!

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013



Ο Φραγκούλης Φράγκος είναι ο πιο “επώνυμος” ίσως Έλληνας αξιωματικός…Τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου κέρδισε πολλές συμπάθειες και την....
εκτίμηση του στρατεύματος, σε σημείο που να τον κατηγορήσει το σύστημα του Γιώργου Παπανδρέου την εποχή της πρωθυπουργίας του για… σχεδιασμό πραξικοπήματος, όσο και στη συνέχεια, όπου με το βιβλίο το οποίο έγραψε για την Ελλάδα και την Τουρκία, και τις ομιλίες που έχει πραγματοποιήσει σε όλη τη χώρα, έχει καταφέρει να αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλούς.
Στη “Real News” ωστόσο, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί, ο Φραγκούλης Φράγκος αποκαλύπτει ότι η κρίση κάθε άλλο παρά ανεπηρέαστο έχει αφήσει και τον ίδιο, λόγω των σημαντικών περικοπών στη σύνταξή του.
“Δεν τα βγάζω πέρα. Η σύνταξή μου πλέον δεν επαρκεί, και σκέφτομαι να εργαστώ στο εξωτερικό”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του Φραγκούλη Φράγκου, που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις και σχόλια.

Comments

  1. Ένα μικρό γράμμα για κάποιον Στρατηγό που γνώριζα και εκτιμούσα…

    Τον κ. Φράγκο τον γνώριζα μέσω του Στρατού και τον εκτιμούσα. Ίσως και εκείνος γιατί μου είχε απονείμει 3 εύφημες μνείες για την οργάνωση και εκτέλεση ασκήσεων και βολών με τα επιθετικά ελικόπτερα Apache στα οποία είχα την τύχη να υπηρετήσω για 14 χρόνια. Με εκτιμούσε τουλάχιστον μέχρι την αίτηση αποστρατείας μου, όταν προσπάθησε να με μεταπείσει. Από κάποια στιγμή και μετά, αφού είχε γίνει Αρχηγός ΓΕΣ, έπαψε να είναι ο Στρατηγός που γνώριζα. Δε φάνηκε να δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον για το προσωπικό όπως παλιότερα. Εγώ πλέον ως απόστρατος, έβλεπα να "ανακατεύεται" όλο και λιγότερο με τους στρατευμένους και περισσότερο με τους πολιτικούς μέχρι που έγινε και Υπουργός έστω και για λίγο. Ποτέ του δε μίλησε δημοσίως για τους πενιχρούς μισθούς των στρατιωτικών, γιατί πίστευε ότι ο στρατιωτικός είναι υπεράνω χρήματων, άσχετα αν ήξερε πολύ καλά το ύψος των μισθών σε άλλους στρατούς... Και τώρα, τώρα που ο ίδιος ως απόστρατος απολαμβάνει την υψίστη δυνατή σύνταξη που θα μπορούσε ένας Έλληνας Αξιωματικός να λάβει, ανακοινώνει σε δημοσιογράφους ότι "δεν του αρκούν τα χρήματα που παίρνει από τη σύνταξη για να ζήσει και σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό και να δουλέψει."

    Σεβόμενος πάντα την στρατιωτική ιεραρχία, θα ήθελα να του πω πως η αξιοπρέπεια του Έλληνα Αξιωματικού δεν παύει με την αποστρατεία του. Η έκφραση της γνώμης και η διεκδίκηση του δικαίου ΔΕΝ απαγορεύεται στους εν ενεργεία Αξιωματικούς. Αντιθέτως, ο Ηγέτης Αξιωματικός φροντίζει τους υφισταμένους του σε κάθε τομέα της ζωής τους ώστε να εξασφαλίσει το αξιόμαχο και υψηλό ηθικό τους. Θα μπορούσε δηλαδή, την ίδια συνέντευξη να την έδινε και ως εν ενεργεία Αξιωματικός, όταν ΌΝΤΩΣ θα είχε αξία και ακόμη περισσότερη αν θα ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει και την θέση του για το σκοπό αυτό…

    Τέλος, δεν περίμενα αυτός ο άνθρωπος να μετατραπεί σε ένα ακόμη πιόνι του "συστήματος" και σε έναν εκ των υστέρων "επαναστάτη". Να φύγεις στο εξωτερικό Αρχηγέ, αφού αυτό επιθυμείς, και μη ξανάρθεις (θα συμπλήρωνα). Εγώ πάντως δε σε γνωρίζω πια και έπαψα να σε εκτιμώ. Απλά σε λυπάμαι.

    Ιωάννης Ελαφρός Αντισυνταγματάρχης ε.α

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΧΗΜΙΚΟΥ ΑΦΡΟΥ! Η OΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NESTLE ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ !!!! «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ»

Πολιτικό και Θρησκευτικό ΈΓΚΛΗΜΑ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ!!! Political and Religious CRIME at Westminster Abbey!!!