Πολιτικό και Θρησκευτικό ΈΓΚΛΗΜΑ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ!!! Political and Religious CRIME at Westminster Abbey!!!


...text by Panagiotis Traianou

Πολιτικό και Θρησκευτικό ΕΓΚΛΗΜΑ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ !!!

Ποιος είναι ο ΝΟΜΙΜΟΣ Βασιλιάς της Αγγλίας και επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας;

Carl Battenberg III, ο Γερμανός;

Πόσο νόμιμη είναι η ΚΑΘΟΛΙΚΗ Καμίλα —μητέρα ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ παιδιών— ως βασίλισσα της Αγγλικής Προτεσταντικής Εκκλησίας;

Σε ποιο βαθμό αυτό το έγκλημα αφορά την Ελλάδα και τον κόσμο;

.

Το 1936 οι Αμερικάνοι βιομήχανοι και οι Εβραίοι τραπεζίτες είχαν βάλει όλο τον κόσμο στην τελική αντίστροφη μέτρηση για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ...Αυτό τον πόλεμο, που θα τους έκανε «παντοδύναμους» ...Ο πόλεμος που θα τους έδινε τα πάντα. Επενδύθηκαν στην τεράστια κερδοφορία από την ανοικοδόμηση της Ευρώπης και —για να γίνει μια τέτοια ανασυγκρότηση— θα έπρεπε να προηγηθεί μια παρόμοια «κατεδάφιση». Αυτό ακριβώς ήταν για τον τότε Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ...Μια «μπουλντόζα», που θα τους επέτρεπε να κάνουν την «κατεδάφιση» της Ευρώπης. Με τα λεφτά τους είχαν φτιάξει έναν «γίγαντα» την «κάμπια-Χίτλερ» και περίμεναν την ευκαιρία να τον απελευθερώσουν στην Ευρώπη για να την καταστρέψουν.

Υπήρχε όμως ένα πολύ βασικό πρόβλημα. Αυτός ο πόλεμος δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη συμμετοχή της Βρετανίας. Η άρνησή της ήταν δεδομένη, γιατί αυτός ο πόλεμος θα την κατέστρεφε και ο βασιλιάς της ονόματι Γεώργιος Ε' το γνώριζε. Αυτός ο βασιλιάς γνώριζε το καταστροφικό αποτέλεσμα ενός πολέμου, ενός τέτοιου πολέμου —και με «αυτοπροκαλούμενες πληγές», αν σκεφτεί κανείς ότι θα ήταν πόλεμος με τη χώρα του, τη Γερμανία—. Ο ίδιος βασιλιάς δεν θα «απέτυχε» ξανά μέσα σε λίγα χρόνια με τον ίδιο τρόπο, στην ίδια παγίδα όπως συνέβη λίγα χρόνια πριν με τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Για το λόγο αυτό αρνήθηκε σταθερά και επίμονα να συμμετάσχει σε αυτόν τον σχεδιασμό. Η Βρετανία, λόγω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, είχε πληρώσει βαρύ τίμημα σε ανθρώπινο δυναμικό και πολιτική δύναμη και δεν ήταν έτοιμη να συνεχίσει τη μάταιη αιμορραγία της. Ο γερμανικός θρόνος της Βρετανίας είχε απειληθεί από τον αιματηρό πόλεμο με τη Γερμανία και ο Γερμανός βασιλιάς δεν ήταν διατεθειμένος να διακινδυνεύσει την επανάληψη του ...Ακόμα και το όνομα του σπιτιού του άλλαξαν, για να κρύψουν την καταγωγή του. Με λίγα λόγια «έσβησε» το περιβόητο γερμανικό όνομα «Coburg and Gotha» του βασιλικού οίκου και έτσι «γεννήθηκε» ο «Οίκος του Windsor».

Έτσι, αυτός ο βασιλιάς δεν έδωσε με κανέναν τρόπο και για κανένα λόγο τη συγκατάθεσή του να θέσει την αυτοκρατορία του στον πόλεμο που ονειρεύονταν οι «επενδυτές». Κανένα από τα συνηθισμένα προπαγανδιστικά κόλπα και καμία από τις επιφυλάξεις των εμπνευστών των υποκινητών του Πολέμου δεν μπορούσε να παρασύρει το Παλάτι σε αποφάσεις αρνητικές για τον εαυτό του. Οι αντιφασιστικές ψευδείς θεωρίες δεν μπορούσαν να οδηγήσουν έναν Θρόνο να παλέψει για τη «δημοκρατία». Ο Χίτλερ δεν ενόχλησε καν τον Βασιλιά της Βρετανίας ...Ένας μονάρχης δεν ενοχλήθηκε από έναν δικτάτορα σαν αυτόν…Ένας αυτοδημιούργητος τύραννος δεν ενόχλησε έναν τύραννο από την κληρονομιά. Ο Χίτλερ ήταν ένας καλός αντικομμουνιστής γι 'αυτόν…και αυτό ταίριαζε στον πιο ισχυρό μονάρχη στον κόσμο, ο οποίος είχε τεράστια ιδιωτική περιουσία στη Γερμανία… Ταίριαζε σε έναν φασίστα μονάρχη να έχει το ναζιστικό «ανάχωμα» στην υποτιθέμενη κομμουνιστική απειλή από το Ανατολή.

Ωστόσο, οι Αμερικανοί και οι Εβραίοι ήταν επίμονοι και επένδυσαν σε αυτόν τον πόλεμο. Λίγα χρόνια πριν είχαν «εξουδετερώσει» το μεγάλο αμερικανικό «κραχ» στη μελλοντική «επένδυση» αυτού του Πολέμου στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Είχαν επενδύσει σε ένα σχέδιο να αυτοκαταστραφούν οι Ευρωπαίοι και να έχουν ανάγκη να δανειστούν τα «ψεύτικα» δολάρια τους... Είχαν επενδύσει στη δημιουργία μιας τρομερής αλλά δαπανηρής «μέγγενης»... Επένδυσαν στον σχεδιασμό που θα έβαζε οι λαοί της Ευρώπης σε έναν τρομερό «σφιγκτήρα» ...αυτό, θα ήταν ο ναζισμός από τη μια πλευρά και ο κομμουνισμός από την άλλη ...Δικές τους «επενδύσεις» και «εφευρέσεις». Οι Αμερικανοί επιχειρηματίες της βιομηχανίας και οι Εβραίοι τραπεζίτες βιάζονταν —ο καθένας για τους δικούς του λόγους— να προκαλέσουν τον πόλεμο πριν αποτύχουν τα φασιστικά τους δημιουργήματα. Οι Αμερικάνοι για να κλέψουν τη βρετανική αυτοκρατορία από τους Βρετανούς και να πάρουν τη θέση τους στον κόσμο και οι Εβραίοι τοκογλύφοι να «πλημμυρίσουν» τον νέο «Αμερικάνικο» Κόσμο με δάνεια «ανοικοδόμησης». Το Βρετανικό Παλάτι ήταν το «Εμπόδιο» στα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους ...Ο γκρινιάρης και βάναυσος βασιλιάς Γεώργιος Ε' και ο καλά εκπαιδευμένος διάδοχός του Εδουάρδος. Αυτοί οι δύο  έγιναν στόχος των συνωμοτών ...Ο πρώτος δολοφονήθηκε και ο δεύτερος «παραιτήθηκε».

Κύρια «εργαλεία» τους ήταν τα «παράσιτα» που συντηρούσε ο... άνεργος καιροσκόπος και μεθυσμένος Αμερικανο-Βρετανός Τσόρτσιλ, που είχε καταστρέψει από το αμερικανικό οικονομικό ΚΡΑΣ και τότε ήταν ένας εντελώς ανυπόληπτος αλήτης του λονδρέζικου lowlife. Μία από τις δικές τους, που επίσης καταστράφηκε από το ίδιο CRASH, ήταν η Wallis Simpson, μια Αμερικανίδα —δις χωρισμένη γυναίκα— που έψαχνε να βρει σωσίβιο για να σωθεί…Μια άχαρη «γυναίκα που έπαιρνε επίσκεψη» της εποχής, που τριγυρνούσε στο "σαλόνια" της "καλής" κοινωνίας και χρησιμοποιήθηκαν από τις γνωστές μυστικές "υπηρεσίες", για να την "σπρώξουν" στους στόχους τους ..."Ξεκίνησε" από τον γαμπρό του Μουσολίνι και τελικά κατέληξε στον γιο του Κινγκ της Αγγλίας. Χρησιμοποιήθηκε από αυτούς για να ασκήσει τη γνωστή μυστική "πολιτική"

Όμως, για να πραγματοποιηθεί μια συνωμοσία, δεν αρκούν τα εξωτερικά «εργαλεία» —όσο πρόθυμα και ικανά κι αν είναι—. Μια συνωμοσία —και μια συνωμοσία εναντίον ενός βασιλιά με τις δικές του βρετανικές «υπηρεσίες»— για να είναι επιτυχής, πρέπει να έχει προδότες στο εσωτερικό… Έπρεπε να βρουν μέλη της βασιλικής οικογένειας πρόθυμα να συνεργαστούν. Αυτό συνέβη σε αυτή την περίπτωση. Είναι γνωστό στην ιστορία ότι τα μεγάλα Κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα ...πέφτουν από ύποπτους προδότες που ανοίγουν την «πίσω πόρτα», όπως συνέβη και σε αυτή την περίπτωση. Πάντα αναζητούνται προδότες ανάμεσα σε εκείνους που θα είχαν συμφέρον από αυτή τη διπλή «ανατροπή» του βασιλιά και του διαδόχου του…Αναζητούνται μεταξύ εκείνων που θα μπορούσαν να ωφεληθούν μόνιμα —για λόγους συγγένειας— από τον σφετερισμό του «ορφανού». θρόνο...

Αυτό συνέβη ...Οι δικοί τους άνθρωποι ήταν ο διεστραμμένος ανιψιός του King George V και ο αλκοολικός και η μισή τρελή "νύφη" του ... ο τρομερός και τρομερός "Dickie" Mountbatten, που μισούσε τον βασιλιά - για την ταπείνωση που προκάλεσε την οικογένειά του και τον εαυτό του—. Ήταν χρήσιμος σε αυτούς, γιατί το «όπλο» του ήταν ότι μπορούσε, ως «έμπιστος» βοηθός-ξάδερφος του κληρονόμου, να τον παγιδεύσει ανά πάσα στιγμή σε «ανωμαλίες» ...Κοντά του και η Elizabeth Bowes-Lyon —η μετέπειτα βασίλισσα. -μητέρα— που έβλεπε «ευκαιρία» από τις αλλαγές στη «τάξη» της διαδοχής στο θρόνο ...Η αλκοολική σύζυγος του «ελαττωματικού» δευτερότοκου γιου ...Η τρελή από τη Σκωτία, που έπρεπε να πάρει παντρεμένος με τον «ελαττωματικό» δευτερότοκο πρίγκιπα,

Όλοι οι συνωμότες εντός και εκτός της βασιλικής οικογένειας είχαν συνεργαστεί μεταξύ τους και η Βρετανία οδηγήθηκε στο "σφαγείο" του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ...Η πρώτη αυτοκρατορία στην ιστορία, που "καταστράφηκε" από προδοσία ...Η πρώτη αυτοκρατορία , που διαλύθηκε από προδοσία…Η πρώτη αυτοκρατορία, που πολέμησε δίπλα δίπλα σε ένα ποτάμι και «πνίγηκε» σε έναν ωκεανό ...Αυτή η αυτοκρατορία, που συγκρούστηκε με τη δική της περιουσία στον Ρήνο, για να ωφελήσει «τρίτους» απέναντι ο Ατλαντικός. Όλοι οι συνωμότες μετά από αυτό το πρωτοφανούς μεγέθους έγκλημα όχι μόνο έμειναν ατιμώρητοι, αλλά εγκαταστάθηκαν μετά την αυτοκτονία της αυτοκρατορίας.

 Η τρελή Σκωτσέζα έγινε πρώτα σύζυγος βασίλισσας και μετά μητέρα πραγματικής βασίλισσας ...Αρχικά μάνατζερ ενός «καθυστερημένου» βασιλιά και μετά μάνατζερ μιας αγράμματης βασίλισσας. Ο διεστραμμένος Ντίκι, από την πλευρά του, έγινε βασιλιάς χωρίς «στέμμα» για τη μεταπολεμική Βρετανία ...Έγινε ο απόλυτος ισχυρότερος πράκτορας της αυτοκρατορίας, την οποία κυβερνούσε μια αγράμματη, με δεμένα τα μάτια Ελισάβετ, που έπαιζε τον τυφλό buff με τους συγγενείς της ...Ο «φύλακας» της βασιλικής οικογένειας, αφού φρόντισε η Ελισάβετ να είναι παντρεμένη με τον ανιψιό και προστατευόμενο του Φίλιππο. Εντελώς «αξιοκρατικά» έγινε «Άρχοντας της Θάλασσας» και αντιβασιλέας των Ινδιών, και άμεσος συνεργάτης της «βασιλικής μητέρας» στη διαχείριση του βασιλικού ζεύγους.

Η ίδια μόνιμη αποκατάσταση επιφυλάχθηκε για τα «εργαλεία» της συνωμοσίας. Ο Τσόρτσιλ έγινε ο απόλυτος πολιτικός ήρωας της Βρετανίας, παρόλο που ήταν αυτός που την είχε οδηγήσει σε αυτή την «αυτοκτονία». Έθαψαν τον «αμερικανό» προδότη της αυτοκρατορίας ως τον απόλυτο «ήρωα» της Αγγλίας και του εξασφάλισαν την αθανασία με μια θέση ανάμεσα στα πιο εξέχοντα μέλη της βρετανικής ιστορίας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Τα αγάλματά του δεσπόζουν τόσο στην πλατεία του Κοινοβουλίου όσο και στη Βουλή. Ποτέ κανένας «κοινός» θνητός δεν τιμήθηκε τόσο στη γαλαζοαίματη βασιλική Αγγλία. Τελικά, ο αδρανής, πάμπτωχος και χωρισμένος Simpson εγκαταστάθηκε για πάντα στο Παρίσι ...Μια διασημότητα της εποχής ...Μια «Σοράγια» πριν από τη Σοράγια, αλλά καθόλου «λυπητερή».

Για να προστατέψουν όλους αυτούς τους ανθρώπους, όταν οι Βρετανοί θα συνειδητοποιούσαν ότι έχασαν την αυτοκρατορία, στήθηκε το «παραμύθι» των «δράκων» της μεταπολεμικής εποχής ...Κυριολεκτικά μια παγκόσμια προπαγάνδα πρωτοφανούς έντασης, που έμοιαζε με μια «πλύση εγκεφάλου», όπου το άσπρο έγινε μαύρο και το αντίστροφο ...Μόνο αυτό που ταίριαζε στους συνωμότες της βασιλικής οικογένειας «ακούστηκε» και τίποτα άλλο ...Απαγορευόταν η αμφισβήτηση της επίσημης κρατικής «αλήθειας». Όποιος το έκανε αυτό ήταν εχθρός του βρετανικού κράτους και του θεσμού της βασιλείας. Όποιος το έκανε έθετε σε κίνδυνο την ίδια την εθνική ασφάλεια του κράτους.

Βάσει αυτής της προπαγάνδας, ο δολοφονημένος βασιλιάς Γεώργιος Ε' υποτίθεται ότι «προσευχόταν» —ακόμα και από το κρεβάτι του πόνου του— να μην γίνει βασιλιάς ο νόμιμος διάδοχός του, παρά η 10χρονη εγγονή του — από τον δευτερότοκο γιο του και ούτε καν η κόρη του νόμιμου διαδόχου — της Ελισάβετ, με το παρατσούκλι "Lilibet". Όλα αυτά με τη Βρετανική Αυτοκρατορία στο πιο κρίσιμο σημείο της ιστορίας της και μπροστά στον κίνδυνο ολοκληρωτικής καταστροφής. Όλα αυτά από έναν βαρετό, μισογυνισμό βασιλιά στην εποχή της σκληρής πατριαρχίας, όπου δεν υπήρχε πρόβλεψη για γυναικεία διαδοχή όταν υπήρχαν άνδρες υποψήφιοι και, στην περίπτωσή μας, πολλοί. Μιλάμε για κληρονομικό «δώρο» ...Τόσο «μακριά» έβλεπε ο «στραβός» βασιλιάς ...Τρεις βασιλιάδες «μπροστά» ...Το αστείο του αιώνα, που «πουλήθηκε» για έναν ολόκληρο αιώνα. Ο «ευαίσθητος» βασιλιάς, που φημιζόταν για τη σκληρότητα και τον ρεαλισμό του, «ξεπέρασε» τον εαυτό του, τη γενιά των διαδόχων του και «είδε» στην επόμενη γενιά...Όχι μόνο «είδε» την παραίτηση του διαδόχου του Εδουάρδου, αλλά και «προέβλεψε» τον πρόωρο θάνατο του Γεωργίου ΣΤ'. Για εκείνον «επένδυσε» το ασφαλές «μέλλον» του θρόνου σε ένα δεκάχρονο κορίτσι.

Αυτή η ίδια προπαγάνδα, που — μέσω του βασιλικού τάφου — έδωσε μια σχεδόν «θεϊκή» αποστολή στη Lilibet, ήταν αυτή που θα τακτοποιούσε όλα τα άλλα «χαλαρά άκρα» των συνωμοτών. Ο νόμιμος κληρονόμος του δολοφονημένου βασιλιά —Εδουάρδος— «λεκώθηκε» για την υποτιθέμενη σχέση με τον δικό τους Χίτλερ, για να δικαιολογήσουν την «απόλυση - παραίτησή του». Τελικά, ο σφετεριστής βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ', για να διώξει κάθε υποψία για σφετερισμό του θρόνου του αδελφού του, έγινε ο βασιλιάς που ΔΕΝ ήθελε να βασιλέψει ...που παρά τη θέλησή του έγινε βασιλιάς, αλλά το έκανε για το καθήκον του. χώρα ...ΔΕΝ ήθελε, αλλά τελικά έπρεπε, λόγω της αγάπης και της αίσθησης του καθήκοντος για την πατρίδα του ...Έγινε ο βασιλιάς-"ήρωας" της "δημοκρατίας", που πολέμησε τους ΝΑΖΙ σε αντίθεση με το " κρυπτοφασίστας» και «προδότης»

Την ίδια τύχη είχε και το «παραμύθι» για τα «εργαλεία» της συνωμοσίας. Η «μίζα» Wallis Simpson, που ήταν —γνωστή σε ΟΛΟΥΣ τους κύκλους της «καλής» κοινωνίας της Βρετανίας— επαγγελματικό «μέτωπο» για έναν ομοφυλόφιλο, έγινε το εξιδανικευμένο «σύμβολο» της καθαρής αγάπης, που μπορεί να νικήσει ακόμη και έναν θρόνο. Μαζί της εξασφάλισε την αιώνια «δικαίωση» και ο προδότης Τσόρτσιλ ...Έγινε για τους Βρετανούς το απόλυτο «σύμβολο» του αγώνα μέχρι τέλους. Έγινε η «ιερή αγελάδα» της ιστορίας της Βρετανικής Αυτοκρατορίας ...Τα σώβρακα του που δεν μπήκαν στη Βουλή για να τα προσκυνήσουν οι Βρετανοί Πρωθυπουργοί. Τον αποκαλούσαν «πατέρα της νίκης» μόνο και μόνο για να δώσουν μια «καραμέλα» και για να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια μελέτης από τους Βρετανούς ότι αυτό το μεγάλο «

Όλα αυτά, όπως καταλαβαίνουμε, «σφραγίστηκαν» και δεν αφέθηκαν ποτέ στην ιστορική έρευνα να τα διερευνήσει...Έγιναν ταμπού στη βρετανική κοινωνία...Απαγορεύτηκε να ερευνηθούν και να αμφισβητήσουν επίσημες «αλήθειες», που έχουν έρχονται σε «φακέλους» από την απέναντι πλευρά ...από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δηλαδή τη Wall Street. Οι Βρετανοί έχουν «νικήσει», παρόλο που «πέθαναν» για εκείνη τη νίκη. Κανείς δεν θα μπορούσε να εμβαθύνει σε αυτό περισσότερο από όσο επέτρεπε ο θρόνος των σφετεριστών. Οι βρετανοί πολίτες επιτρέπεται να δουν μόνο το «παραμύθι» των πριγκίπων και των πριγκίπισσες που αγαπούν ο ένας τον άλλον —ακόμα κι αν, στην περίπτωση της Νταϊάνα, καταλήξουν νεκροί κάτω από μια γέφυρα στο Παρίσι— ...Οι άνθρωποι επιτρέπεται μόνο να δουν τα φορέματα της Μίντλετον και οι καβγάδες της με τη Μέγκαν ...Για να δεις την παρέα του Θρόνου,

Τώρα λοιπόν που πέρασε το «Lilibet», ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να σταματήσει η απάτη να διαιωνίζεται ...και φυσικά να σταματήσουν οι σφετεριστές να επωφελούνται από ένα τεράστιο έγκλημα. Τώρα που ο «άγουστος» Κάρολος δεν μπορεί εύκολα να «πουληθεί» σε φλιτζάνια και κανάτες, υπάρχει η ευκαιρία να αποκατασταθεί η αλήθεια και φυσικά να δικαιωθούν τα θύματα ενός πρωτοφανούς εγκλήματος ...ένα έγκλημα που —μεταξύ άλλων— έχει για άλλη μια φορά «Γερμανοποίησε» το Βρετανικό Παλάτι με τον Κάρολο -και λόγω του πατέρα του και του συζύγου της σφετερίστριας Ελισάβετ- έπαψε να είναι το Γουίνδσορ και έγινε πάλι Battenberg ή Mountbatten. Είναι πλέον καιρός να διερευνήσουμε όλα αυτά. Η Βρετανία το οφείλει στον εαυτό της ...Η υποτιθέμενη μεγαλύτερη και πλουσιότερη αυτοκρατορία στην ιστορία του κόσμου το οφείλει στους φτωχούς και πλέον πεινασμένους πολίτες της. Το ίδιο το βρετανικό κράτος πρέπει να διερευνήσει επισήμως τους ισχυρισμούς για τη δολοφονία του βασιλιά του και, αν όντως ισχύει αυτό, να αποκαλύψει τη συνωμοσία και άρα τους συνωμότες.

Αυτό είναι εύκολο γιατί τα μέσα είναι διαθέσιμα στην επιστήμη σήμερα. Αν κάποιος δολοφόνησε τον George V, είναι εύκολο να το αποδείξει κανείς από τα λείψανά του. Οι συνωμότες που τον σκότωσαν δεν μπορούσαν να ξέρουν εκείνη την ώρα ότι θα αποκαλυπτόταν η δολοφονία μια μέρα με τεχνολογικά εργαλεία ...όλα θα αποκαλυφθούν σε επιστημονικά εργαστήρια. Όταν σήμερα κάποιοι μπορούν να ανακαλύψουν από ποιες ασθένειες έπασχε ένας Φαραώ και γιατί τελικά πέθανε, κάποια πράγματα είναι κατανοητά. Γνωρίζουν πού βρίσκεται ο τάφος του Γεωργίου Ε'. Ας εξετάσουν τα λείψανά του και ας βάλουν τέλος στις υποψίες για τη δολοφονία του ...Από τι έπασχε και πώς κάποιοι «αναγκάστηκαν» να «διευκολύνουν» την «έξοδό» του μέσω της «ευθανασίας». Τότε θα δούμε ποιος θα μπορούσε να αποφασίσει με νόμο, χωρίς να γνωρίζει ο κόσμος, για τις «διευκολύνσεις» αυτού του είδους. Είναι δυνατόν ένας γιατρός και οι εντολοδόχοι ενός παλατιού να αποφασίσουν μόνοι τους να θανατώσουν έναν Βασιλιά ως «καλή υπηρεσία» προς αυτόν; Υπήρξε παρόμοιο προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία, όπου οι υπηρέτες ενός βασιλιά αποφασίζουν μόνοι τους να τον βγάλουν από την πρίζα;

Η παραίτηση του Έντουαρντ πρέπει να διερευνηθεί με τον ίδιο τρόπο ...Ούτε η περίπτωσή του είναι «καθαρή». Ποιοι ήταν αυτοί που τον «έπεισαν» να παραιτηθεί ...και από πότε η μοίρα ενός απόλυτου μονάρχη κρίνεται από το λαϊκό αίσθημα και τη γνώμη του λαού; Νομικά —ούτως ή άλλως— δεν υπήρχε ασυμβίβαστο στον γάμο του με τον Simpson. Ο βασιλιάς της Αγγλίας είναι επίσης ο επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας και ως εκ τούτου θα μπορούσε να δώσει στον εαυτό του την «άδεια» να την παντρευτεί. Άλλωστε ήταν απόγονος του Ερρίκου Η' και απλά θα συνέχιζε την «παράδοση» αυτών των «προβληματικών» γάμων. Με τη διαδοχή πάντως δεν υπήρχε πρόβλημα, γιατί υπάρχει πρόβλεψη για αυτή την επιλογή, σε περίπτωση που ο βασιλιάς δεν έχει φυσικούς απογόνους. Είναι λοιπόν απολύτως βέβαιο ότι κάποιος τον έριξε από τον θρόνο του και ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εγκληματικές μεθόδους ...Αυτά γίνονται μόνο με εκβιασμό και απειλές κατά της ζωής ...Με εκβιασμό, που συνέδεε τους "ερωτευμένους" κληρονόμος των «ανωμαλιών» του Ντίκι ...Με απειλές θανάτου, που μόνο οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες μπορούσαν να κάνουν εναντίον του βασιλιά της Αγγλίας. Επιπλέον, πρέπει να απαντηθεί ένα άλλο ερώτημα: Τι ακριβώς παρέδωσε στη βασίλισσα ανιψιά του —που δεν έπρεπε να πέσει στα χέρια τρίτων— λίγες μέρες πριν από το θάνατό του ...και όταν για χρόνια δεν υπήρχε καμία επαφή και έφυγε φυσικά καμία συνάντηση μεταξύ τους; ...Αυτά ήταν τα απόρρητα έγγραφα που έλαβε ο ίδιος ως Βασιλιάς από τις μυστικές υπηρεσίες σχετικά με την αρχικά βολική για αυτόν, δολοφονία του πατέρα του; ...

Απλά πράγματα. Όλα αυτά πρέπει να διερευνηθούν, γιατί αφορούν την πορεία του κόσμου, όλου του κόσμου και όχι μόνο των Βρετανών. Η δολοφονία του ισχυρότερου ανθρώπου στον κόσμο μας αφορά όλους, του ισχυρότερου ανθρώπου στον πλανήτη εκείνη την εποχή. Όλοι μας απασχολεί η «εξουσία» που θα μπορούσε να έχει επηρεάσει την πορεία της ανθρωπότητας που έμεινε ακέφαλη στα χέρια των εγκληματιών. Η ιστορία του κόσμου θα ήταν διαφορετική αν δεν είχε γίνει αυτή η συνωμοσία. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος —με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς— δεν θα είχε συμβεί αν δεν είχε πραγματοποιηθεί αυτή η συνωμοσία. Η τεράστια μεταπολεμική επιτυχία και η σημερινή παγκόσμια αυτοκρατορία του εκβιαστικού Σιωνισμού δεν θα είχαν συμβεί ποτέ ...Χωρίς αυτόν τον πόλεμο οι Σιωνιστές ΔΕΝ θα μπορούσαν ΠΟΤΕ να κυριαρχήσουν στον Χριστιανισμό.

Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός χωρίς αυτή τη συνωμοσία, που οδήγησε στον πιο καταστροφικό και ανθρωποκτόνο πόλεμο στην ανθρώπινη ιστορία. Ο Χίτλερ δεν θα είχε ξεκινήσει τον πόλεμο αν δεν ήταν με τη βρετανική συμμετοχή, αν δεν είχε συμφωνηθεί εκ των προτέρων η πιο αιματηρή παράσταση της ανθρώπινης ιστορίας. Η σημερινή Νέα Τάξη δεν θα μπορούσε να είχε «σηκωθεί» αν οι τοκογλύφοι της Νέας Υόρκης δεν είχαν πατήσει το «πτώμα» της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Δύο νόμιμοι βασιλιάδες έπρεπε να «εξολοθρευτούν» κυριολεκτικά και μεταφορικά για να γίνουν όλα αυτά. Αυτή η υπόθεση μας αφορά όλους, γιατί είναι το θεμέλιο του σημερινού φασισμού, που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η ίδια η Βρετανία «το χρωστάει» στον λαό της, που σήμερα είναι άπορος εξαιτίας των σφετεριστών του Θρόνου ...Εξαιτίας των προδοτών που, για να αρπάξει τον θρόνο από τους νόμιμους βασιλιάδες, «πούλησε» ολόκληρη τη Βρετανική Αυτοκρατορία στους Αμερικανούς βιομήχανους και τους Εβραίους τραπεζίτες ...Εξαιτίας των σφετεριστών, που αυτές τις μέρες «στεφανώνουν» τον παράνομο διάδοχο του θρόνου ως βασιλιά του Αγγλία ... Οι σφετεριστές, που νομίζοντας ότι ο χρόνος έχει «θάψει» τα πάντα —και έχουν αποθαρρυνθεί—, ορκίζονται ταυτόχρονα ως βασίλισσα του προτεστάντη θρόνου, την ΚΑΘΟΛΙΚΗ Καμίλα. Κάνουν τα πάντα για να διαιωνίσουν τον εκβιασμό του Θρόνου και άρα τον απόλυτο έλεγχο της Βρετανίας. .. Οι σφετεριστές, που νομίζοντας ότι ο χρόνος τα έχει «θάψει» όλα —και έχουν αποθαρρύνει—, ορκίζονται ταυτόχρονα ως βασίλισσα του προτεστάντη θρόνου, την ΚΑΘΟΛΙΚΗ Καμίλα. Κάνουν τα πάντα για να διαιωνίσουν τον εκβιασμό του Θρόνου και άρα τον απόλυτο έλεγχο της Βρετανίας. .. Οι σφετεριστές, που νομίζοντας ότι ο χρόνος τα έχει «θάψει» όλα —και έχουν αποθαρρύνει—, ορκίζονται ταυτόχρονα ως βασίλισσα του προτεστάντη θρόνου, την ΚΑΘΟΛΙΚΗ Καμίλα. Κάνουν τα πάντα για να διαιωνίσουν τον εκβιασμό του Θρόνου και άρα τον απόλυτο έλεγχο της Βρετανίας.

Οι Βρετανοί πρέπει να αντιδράσουν αν θέλουν να «απελευθερωθεί» η χώρα τους από τον εκβιασμό των τοκογλύφων. Αν συμβεί αυτό, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Οι σφετεριστές θα πρέπει να τιμωρηθούν και επομένως η οικογένεια του Γεωργίου ΣΤ' και της τρελής συζύγου του Ελισάβετ. Εάν συμβεί αυτό, ο Κάρολος Γ' του Γερμανικού Οίκου του Battenberg πρέπει να καθαιρεθεί αμέσως. Η ιστορία θα «αρχίσει» εκεί που «σταμάτησε». Τα δικαιώματα στον θρόνο του Ουίνδσορ θα πάνε και πάλι στο Γουίνδσορ. Τα δικαιώματα του Γεωργίου 5ου θα «μετακομίσουν» στην οικογένεια του επόμενου νόμιμου κληρονόμου. «Προπερνάει» τη Mary Princess Royal —η οποία, λόγω του νόμου για τις γυναίκες που ίσχυε εκείνη την εποχή, δεν είχε δικαίωμα διαδοχής στην περίπτωση των υπαρχόντων ανδρών— και «φθάνει» στον τρίτο γιο του Γεωργίου του 5ου — τον πρίγκιπα Ερρίκο, τον Δούκας του Γκλόστερ—. Ο γιος του είναι ο νόμιμος βασιλιάς της Αγγλίας. Είναι ο νόμιμος βασιλιάς του Οίκου του Ουίνδσορ.

Αν πέσει η  « Φίρμα »  των δολοφόνων και των συνωμοτών, η Νέα Τάξη ΔΕΝ θα κρατήσει ΟΥΤΕΜΙΑ μέρα! Αν αποκαλυφθεί η συνωμοσία των Εβραίων δανεικών καρχαριών εναντίον της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και ΟΛΩΝ των λαών της Ευρώπης, η «αυτοκρατορία» του Μπάφετ, του Σόρος και των άλλων τοκογλύφων δεν θα αντέξει ΜΙΑ ΜΕΡΑ! Το «ξεδιάλυμα» της τυραννίας των «εκλεκτών» του Schwab και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι μόνο θέμα χρόνου! Άλλωστε η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...και εμείς ως Έλληνες χρωστάμε ένα τέτοιο κρύο «πιάτο» στον άχρηστο Τσόρτσιλ, που μετά τη συνωμοσία του στη Βρετανία οδήγησε την Ελλάδα στον τρομερό Εμφύλιο… 

…Το «ολοκαύτωμα» των συνωμοτών θα αρχίσει ΤΩΡΑ!

.

Panagiotis Traianou

.

…περισσότερο

Comments

Popular posts from this blog

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΧΗΜΙΚΟΥ ΑΦΡΟΥ! Η OΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NESTLE ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ !!!! «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ»