Επεισόδια στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού .Τωρα αρχιζει οι διχονοια οταν ειδικος θα πεθανουν και μερικοι ηλικιωμενοι μετα το εμβολιο !!!!!

29/8/2021


ΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ







Επεισόδια ξέσπασαν γύρω στις 20:30 στην πλατεία Συντάγματος μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και συγκεντρωμένων στο σημείο που διαμαρτύρονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.



Το σκηνικό συνέθεσαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε στους γύρω δρόμους από την πλατεία.





ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI




Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα άρχισαν όταν ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε με πέτρες, μπουκάλια και μολότοφ κατά διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί «απάντησαν» με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.









Οι αστυνομικοί επιστράτευσαν και τις «Αύρες», τα τεθωρακισμένα οχήματα που εκτοξεύουν νερό με πίεση, σε μία προσπάθεια να διαλυθεί το πλήθος.





ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI




Νωρίτερα οι διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, κατά των πρόσφατων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, και τον υποχρεωτικό χαρακτήρα του εμβολιασμού για συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελμάτων.





ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI


















































Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Comments

Popular posts from this blog

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΧΗΜΙΚΟΥ ΑΦΡΟΥ! Η OΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NESTLE ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ !!!! «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ»

Πολιτικό και Θρησκευτικό ΈΓΚΛΗΜΑ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ!!! Political and Religious CRIME at Westminster Abbey!!!