Ο αρχικός εφευρέτης της βασικής τεχνολογίας πλατφόρμας εμβολίου mRNA (και εμβολίου DNA) που χρησιμοποιείται σήμερα για τη δημιουργία των εμβολίων είναι ο Δρ Robert W Malone.

 26/08/2021



ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID-19

 Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 28/06/2021 - 16:59

Ιογενείς λοιμώξεις  Λοιμώξεις στο στήθος

Ο αρχικός εφευρέτης της βασικής τεχνολογίας πλατφόρμας εμβολίου mRNA (και εμβολίου DNA) που χρησιμοποιείται σήμερα για τη δημιουργία των εμβολίων είναι ο Δρ Robert W Malone. Ο Δρ Malone έχει εκφράσει σοβαρές ανησυχίες για το πώς οι θεραπευτικές προσεγγίσεις που βρίσκονται ακόμη στη φάση της έρευνας επιβάλλονται σε ένα κακώς ενημερωμένο κοινό. Λέει ότι η ηγεσία της δημόσιας υγείας «έχει ξεπεράσει τα όρια και τώρα παραβιάζει τις βασικές αρχές που αποτελούν το θεμέλιο πάνω στο οποίο βασίζεται η ηθική της κλινικής έρευνας».


Ο Dr Malone ρωτά γιατί οι ηγέτες της υγείας φαίνεται να φοβούνται τόσο πολύ να μοιραστούν τα δεδομένα των ανεπιθύμητων συμβάντων. Λέει, "Γιατί είναι απαραίτητο να καταργηθεί η συζήτηση και η πλήρης αποκάλυψη πληροφοριών σχετικά με την αντιδραστικότητα και τους κινδύνους ασφαλείας του mRNA;"


Συνεχίζει λέγοντας ότι θα πρέπει να αναλύσουμε τα δεδομένα ασφαλείας και τους κινδύνους σθεναρά. Και πάλι ρωτάει: "Υπάρχουν πληροφορίες ή πρότυπα που μπορούν να βρεθούν, όπως το πρόσφατο εύρημα των σημάτων καρδιομυοπάθειας ή τα λανθάνοντα σήματα επανενεργοποίησης του ιού; Θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τους καλύτερους εμπειρογνώμονες βιοστατιστικής και μηχανικής μάθησης για να εξετάσουν αυτά τα δεδομένα και τα αποτελέσματα δεν πρέπει- πρέπει να διατίθενται άμεσα στο κοινό ».


Για κάθε φάρμακο ήταν πάντα σημαντικό να υπάρχουν συστήματα για την παρακολούθηση ανεπιθύμητων ενεργειών. Ωστόσο, για μια πειραματική, γενετική τροποποίηση προσέγγισης που δεν έχει δοκιμαστεί πλήρως και όπου το κοινό είναι ουσιαστικά τα ινδικά χοιρίδια, αυτές οι πληροφορίες θα πρέπει να είναι άμεσα και άμεσα διαθέσιμες. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο Total Health, το γεγονός ότι είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσετε πρόσβαση και να κατανοήσετε τα συστήματα αναφοράς των ΗΠΑ VAERS και UK Yellow Card - μαζί με τη χαμηλή αναφορά απλώς εγείρει περαιτέρω ανησυχία για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Δείτε επίσης σοβαρές επιστημονικές ανησυχίες σχετικά με τις προκαταρκτικές εκθέσεις για τις ανεπιθύμητες ενέργειες της Κίτρινης Κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ενημέρωση 23 Ιουλίου 2021 - ανασκόπηση των τελευταίων αναφορών VAERS.

Παγκόσμια ανάλυση

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο αναφοράς της κίτρινης κάρτας, "Ο εμβολιασμός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση των θανάτων και των σοβαρών ασθενειών από τον COVID-19. Μια εθνική εκστρατεία ανοσοποίησης έχει ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου 2020". Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε ευρέως το 2020 και μετά από μετα-ανάλυση της εργασίας που πραγματοποιήθηκε από γιατρούς σε όλο τον κόσμο για τη θεραπεία ασθενών με Covid, το φάρμακο Ivermectin θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν μια πιο αποτελεσματική και ασφαλέστερη εναλλακτική λύση στην πειραματική γενετική τροποποίηση.


Σε podcasts με τον Lex Friman και τον Joe Rogan, ο ερευνητής βιολόγος Bret Weinstein εξηγεί σαφώς την κατάσταση όσον αφορά την έρευνα, τη βιολογία και τη λογοκρισία - Αλήθεια, Επιστήμη και Λογοκρισία στην εποχή της πανδημίας.

Η αλήθεια είναι πάντα το πρώτο θύμα

Ο Bret Weinstein επισημαίνει ότι, "η Δημόσια Υγεία έχει αυτοδικαίως" δικαίωμα στο ψέμα "" και συνεχίζει τονίζοντας πώς οι "WHO και CDC υπερ-απλοποιούν τις ιστορίες για να εξασφαλίσουν τη θεωρία των παιχνιδιών και υπάρχει μια προβλέψιμη τραγωδία των κοινών ». Δηλώνει, "Μόλις υπάρξει το δικαίωμα στο ψέμα εξυπηρετεί τους σκοπούς των φαρμακευτικών εταιρειών. Άδειες έκτακτης ανάγκης που δεν απαιτούν την ασφαλή θεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι αποκτούν ασυλία από την ευθύνη για βλάβες που προκαλούνται από το προϊόν τους. Αυτή είναι μια συνταγή για καταστροφή ". Συνεχίζει επισημαίνοντας ότι θα έχει ακόμη μεγαλύτερο όφελος για τις φαρμακευτικές εταιρείες εάν τυχαίνει να μην γίνουν αντιληπτά άλλα προϊόντα (όπως η Ιβερμεκτίνη).

29η Ιουλίου 2021 Ενημέρωση - Διημερίδα έκτακτης ανάγκης «ζωντανής ροής» που διοργανώθηκε από τους Doctors for Covid Ethics παρουσιάζοντας διεθνείς επιστήμονες, δικηγόρους και οικονομολόγους που «καλούν για άμεσες παρεμβάσεις στην τρέχουσα κρίση».

Διεπιστημονικό Συμπόσιο COVID-19 που ζητά άμεση παρέμβαση: 29 και 30 Ιουλίου, 17.00 μ.μ.-22.00 μ.μ. BST

Τα θέματα για συζήτηση κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής περιλαμβάνουν, "Η προπαγανδιστική μήτρα - ο συνενοχή του ρόλου των μέσων μαζικής ενημέρωσης" και "Φαρμακοκινητική και τοξικότητα των εμβολίων mRNA".

Σύνοδος κορυφής έκτακτης ανάγκης για την υγεία των παιδιών

Αποκλεισμός πληροφοριών σχετικά με τις θεραπείες

Ο Δρ Peter McCullough μαρτυρώντας στην Επιτροπή της Γερουσίας του Τέξας ρωτά γιατί δεν προσφέρονται σε ασθενείς με COVID - ή τυπικές θεραπείες που μπορούν να αποτρέψουν τη νοσηλεία και το θάνατο. Λέει ότι ούτε ένα χαρτί δεν λέει στους γιατρούς πώς να αντιμετωπίζουν τους ασθενείς. "Ούτε ένα. Πότε συμβαίνει αυτό;". Συνεχίζει επισημαίνοντας ότι ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να υπάρξει μαρτυρία της γερουσίας είναι επειδή υπήρχε «σχεδόν ένας πλήρης αποκλεισμός των πληροφοριών για τη θεραπεία των ασθενών».

Επιλεκτική υπο-αναφορά, επαναπροσδιορισμός και υπερβολική υπερβολή με ενίσχυση

Το βρετανικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό - η εβδομαδιαία περίληψη των αναφορών της Κίτρινης Κάρτας (έως τις 16 Ιουνίου) ξεκινά την αναφορά με την ακόλουθη πρόταση: «Κατά τη στιγμή αυτής της έκθεσης, πάνω από 127.954 άνθρωποι σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο πέθαναν μέσα σε 28 ημέρες από θετικό τεστ για κορονοϊό (COVID-19)". Αυτή η εισαγωγική δήλωση είναι πιθανώς ένα παράδειγμα της φύσης της δυσκολίας στην οποία αναφέρεται ο Δρ Weinstein. Το πρόβλημα

Τα μεγάλα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα - και αυτά είναι:

Πόσοι άνθρωποι πραγματικά πέθαναν από τον Covid «τη νόσο»; και

Πόσοι άνθρωποι βλάπτονται από τα εμβόλια;

Ο Δρ Malone λέει, ".. αυτό που γίνεται με την καταστολή της ανοιχτής αποκάλυψης και συζήτησης σχετικά με το προφίλ των ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια παραβιάζει τις θεμελιώδεις βιοηθικές αρχές για την κλινική έρευνα".


Όσον αφορά τη χρήση και την κατάχρηση παραπληροφόρησης, ο εφευρέτης αυτών των εμβολίων λέει ότι πρέπει να δοθούν στο κοινό ακριβείς πληροφορίες για να επιτρέπεται η συγκατάθεση μετά από ενημέρωση. Λέει, "Η καταστολή των πληροφοριών, η συζήτηση και η πλήρης λογοκρισία σχετικά με αυτά τα τρέχοντα εμβόλια COVID που βασίζονται σε τεχνολογίες γονιδιακής θεραπείας ρίχνουν ένα κακό φως σε ολόκληρη την επιχείρηση εμβολίων. Είναι η γνώμη μου ότι το ενήλικο κοινό μπορεί να χειριστεί πληροφορίες και να ανοίξει συζήτηση Επιπλέον, πρέπει να αποκαλύψουμε πλήρως όλους τους κινδύνους που σχετίζονται με αυτά τα πειραματικά ερευνητικά προϊόντα ».


Εν ολίγοις, είναι απλώς αδύνατο να φτάσετε σε θέση συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης, εκτός εάν έχετε πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία σχετικά με τις επιλογές σας και τους συναφείς κινδύνους και οφέλη.


Σε μια εργασία που δημοσιεύτηκε στο aacc.org, ο καθηγητής Stanley Levinson et al συνοψίζει μερικά από τα στοιχεία που αφορούν τα ποσοστά ψευδώς θετικών δοκιμών με PCR. Σε επίπεδο μεμονωμένου ασθενούς επισημαίνει γιατί μερικοί άνθρωποι «φαίνεται» να προσβάλλονται από τη νόσο δύο φορές, αλλά η δεύτερη μόλυνση προκλήθηκε στην πραγματικότητα από το αρχικό ψευδώς θετικό αποτέλεσμα. Υποδεικνύει ότι έως και 5 σε 100 αποτελέσματα δοκιμών είναι ψευδώς θετικά. Μπορεί να μην φαίνεται μεγάλος αριθμός, αλλά όταν δοκιμάζετε 100.000 άτομα την ημέρα, αυτό θα δώσει έναν αριθμό 5.000 αποκαλούμενων «περιστατικών» την ημέρα. Ακούγεται οικείο?

Τα ψευδώς θετικά τεστ προκαλούν νοσηλεία και μόλυνση

Ο καθηγητής Levinson επισημαίνει ότι υπάρχουν αρνητικές ψυχολογικές επιπτώσεις στο να πιστεύεις ότι είσαι μολυσμένος όταν δεν είσαι. Ως εκ τούτου, ορισμένα άτομα με άλλες ασθένειες εκτός του COVID-19 που έχουν ψευδώς θετικό μπορεί να νοσηλευτούν μαζί με πραγματικούς ασθενείς με COVID-19 και να μολυνθούν. "Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ορισμένα άτομα φαίνεται να έχουν μολυνθεί δύο φορές: η πρώτη φορά ήταν ψευδώς θετική. Μου φαίνεται ότι είναι σημαντικό για τους επαγγελματίες ιατρούς να γνωρίζουν αυτά τα ζητήματα, ώστε να μπορούν να συμβουλεύουν και να κατευθύνουν κατάλληλα ύποπτους ασθενείς για πρόσθετες δοκιμές ».

Η φυσική ασυλία μπορεί να υπερβεί τον κανόνα για εμβόλιο ούτως ή άλλως

Σύμφωνα με μια πρόσφατη επιστημονική εργασία στο περιοδικό Nature, "τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι τα αντιδραστικά Τ-κύτταρα SARS-CoV-2 είναι πιθανό να υπάρχουν σε πολλά άτομα λόγω προηγούμενης έκθεσης σε ιούς γρίπης και CMV". Αυτό πιθανώς εξηγεί γιατί ο Covid επηρεάζει κυρίως τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς με συννοσηρότητες και είναι είτε ασυμπτωματικός είτε έχει ήπια συμπτώματα για εμάς τους άλλους.

Οι συγγραφείς δηλώνουν: «Οι υγιείς άνθρωποι που δεν εκτίθενται στον COVID-19 δείχνουν προϋπάρχουσα ανοσία των κυττάρων Τ4 CD4 και CD8 έναντι του SARS-CoV-2». Αυτή η διασταυρούμενη ασυλία πιθανόν να μην προκαλεί έκπληξη, καθώς το κοινό κρυολόγημα προκαλείται από κορονοϊό ».


Ακόμα και το BBC τώρα φαίνεται να αλλάζει τον ήχο τους. Ένα πρόσφατο άρθρο του BBC που ρωτά? Είναι η πρόσληψη του Covid τώρα καλύτερη από περισσότερα εμβόλια; Το άρθρο επισημαίνει ότι τώρα δεν ξεκινάμε πλέον με χαμηλή ανοσία, "καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είτε έχει εμβολιαστεί είτε έχει ήδη κολλήσει τον ιό".


Το άρθρο του BBC λέει: "Κάθε φορά που εκτίθεστε, το ανοσοποιητικό σύστημα γίνεται λίγο πιο δυνατό και αυτό συνεχίζεται μέχρι τα γηρατειά, όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αρχίζει να αποτυγχάνει και οι λοιμώξεις να γίνονται ξανά πρόβλημα", και συνεχίζει λέγοντας επικαλούμενος τον καθηγητή Adam Finn (κυβερνητικό σύμβουλο εμβολίου), "... θα μπορούσε να είναι πολύ φθηνότερο και απλούστερο να συμβεί αυτό, παρά να αφιερώσουμε όλο τον χρόνο στην ανοσοποίηση ανθρώπων", ο καθηγητής Finn επισημαίνει επίσης ότι το επιχείρημα στα παιδιά είχε "ήδη κέρδισε "καθώς" το 40-50% έχει ήδη μολυνθεί και οι περισσότεροι δεν ήταν άρρωστοι ή ιδιαίτερα άρρωστοι ".

Ενημέρωση 16 Ιουλίου 2021 - Είναι πιο πιθανό το εμβόλιο να οδηγήσει σε παραλλαγή εξέλιξης;

Η ομάδα HART μας ενημερώνει ότι πολλά μέσα ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο δημοσίευσαν ταυτόχρονα μια ιστορία που ισχυριζόταν ότι «οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι διακινδυνεύουν την υγεία τους και θα γίνουν πιθανά εργοστάσια παραλλαγών του κορωνοϊού». Σχολιάζοντας αυτά τα νέα, ο Dr Gerry Quinn, ο οποίος είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στη Μικροβιολογία και την Ανοσολογία (και ως εκ τούτου κατάλληλος για να σχολιάσει), επισημαίνει ότι το αντίστροφο είναι πιο πιθανό να ισχύει. Λέει, "υπάρχει η μέχρι τώρα αποδεδειγμένη (αλλά όχι έκπτωση) θεωρητική πιθανότητα ότι ο εμβολιασμός μπορεί να κάνει την κατάσταση των" μεταλλαγμένων παραλλαγών "χειρότερη".

Ο λόγος για αυτό είναι ότι η φυσική ανοσία, η οποία τώρα εκτιμάται ότι είναι πάνω από 80% παρέχει πολύ ευρύτερη προστασία καθώς δεν περιορίζεται σε αντίδραση μόνο στην πρωτεΐνη αιχμής.

Παρέχοντας τις σχετικές αναφορές, ο Δρ Quinn επισημαίνει μια πρόσφατη μελέτη ατόμων που ανέπτυξαν φυσική ανοσία κατά το πρώτο κύμα του SARS-CoV-2, δείχνοντας ότι το πλάσμα τους περιέχει τέσσερα αντισώματα που είναι εξαιρετικά ισχυρά έναντι 23 παραλλαγών του SARS, συμπεριλαμβανομένου του..Για να προστεθεί αυτή η προστασία, πιστεύεται ακόμη ότι το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα που είναι η πρώτη γραμμή άμυνας κατά των ασθενειών μπορεί να εκπαιδευτεί ώστε να έχει μειωμένο όριο ενεργοποίησης σε νέα παθογόνα που είναι δομικά παρόμοια με εκείνα που είχαν αντιμετωπιστεί προηγουμένως.


Ο Δρ Quinn εξηγεί πώς δυστυχώς πολλά από τα νέα εμβόλια COVID έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγουν το μεγαλύτερο μέρος του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος, ώστε να μην προωθήσουν αυτή τη διαδικασία. Η σημασία του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος μπορεί να φανεί σε άτομα που έχουν ελλείψεις στην παραγωγή ιντερφερόνης, μιας σημαντικής ένωσης σηματοδότησης στο έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα. Τα άτομα με αυτή την ανεπάρκεια έχουν υψηλότερα ποσοστά σοβαρής ασθένειας και θανάτου.

"Η φυσική ασυλία είναι ανώτερη από την ανοσία που προκαλείται από τον εμβολιασμό, επειδή περιλαμβάνει την έμφυτη ανοσολογική άμυνα καθώς και ειδική ανοσία που απευθύνεται σε πολλά μέρη του ιού και όχι μόνο στην πρωτεΐνη αιχμής που στοχεύει στην ανοσία που προκαλείται από το εμβόλιο".

Πώς μπορεί το εμβόλιο να προκαλέσει έρπη;

Μία από τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν μετά τον εμβολιασμό ήταν η «λοίμωξη από έρπητα». Μια πρόσφατη εργασία από μια ομάδα ερευνητών της Οξφόρδης που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Rheumatology εξηγεί πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Ο ιός της ανεμοβλογιάς ζωστήρα (VZV) είναι ο ιός που ευθύνεται για τον έρπητα ζωστήρα και είναι ένας τύπος ιού έρπητα. Αυτοί οι ιοί είναι γνωστό ότι καραδοκούν στα νευρικά μας κύτταρα περιμένοντας μια ευκαιριακή στιγμή για να επανενεργοποιηθούν. Το ηλιακό έγκαυμα είναι μια πολύ γνωστή αιτία επανενεργοποίησης του ιού του έρπητα και συχνά σχετίζεται με τον έρπη.

Η κυτταρική ανοσία παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της επανενεργοποίησης του VZV και έτσι τυχόν παρεμβολές (όπως εμβόλια mRNA) με αυτή τη διαδικασία θα μπορούσαν να προκαλέσουν την επανενεργοποίηση άλλων ιικών λοιμώξεων. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι συγγραφείς, "Ενώ η αιτιότητα μεταξύ των δύο συμβάντων δεν μπορεί να αποδειχθεί με βάση έναν μικρό αριθμό περιπτώσεων, είναι επιτακτική η περαιτέρω επαγρύπνηση και η παρακολούθηση της ασφάλειας των παρενεργειών του εμβολιασμού COVID-19".

Περίληψη των δεδομένων ασφάλειας των εμβολίων

Σε μια περίληψη της ενημέρωσης για την ασφάλεια του εμβολίου, η Δρ Tess Lawrie έγραψε πρόσφατα μια ανοιχτή επιστολή στον Dr June Raine, επικεφαλής του MHRA, υποστηρίζοντας ότι: «Το MHRA έχει τώρα περισσότερα από αρκετά στοιχεία για το σύστημα της Κίτρινης Κάρτας για να δηλώσει τον COVID-19 εμβόλια μη ασφαλή για χρήση σε ανθρώπους », ισχυρισμός που έχει« ελεγχθεί »εδώ.)

Μόνο μέσω της παροχής και της δημοσίευσης αυτών των κριτικών μπορούν οι αναγνώστες να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα για το τι είναι καλύτερο για αυτούς (συγκατάθεση μετά από ενημέρωση), με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων - EudraVigilance, το οποίο είναι ένα «σύστημα διαχείρισης και ανάλυσης πληροφοριών σχετικά με πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες σε φάρμακα που έχουν εγκριθεί ή μελετώνται σε κλινικές δοκιμές στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), υπάρχουν εξαιρετικά υψηλοί αριθμοί θανάτων και σοβαρών τραυματισμών που προκαλούνται από τους τέσσερις τύπους «εμβολίων».

Σχολιάζοντας τις αναφορές, η Technocracy News λέει ότι με βάση αυτά τα στοιχεία η χρήση αυτών των γονιδιακών «εμβολίων» θα πρέπει να τερματιστεί αμέσως. Δηλώνουν, "είναι αδιανόητο όλα αυτά τα" εμβόλια "γονιδιακής θεραπείας να μην τερματίζονται συνοπτικά από κάθε έθνος στη γη. Το αντίστοιχο της ΕΕ στη βάση δεδομένων των ΗΠΑ VAERS αναφέρει θανάτους και τραυματισμούς που πιθανώς υποτιμώνται επειδή δεν αναφέρονται όλα τα περιστατικά. Ακόμα, οι πραγματικά αναφερόμενοι αριθμοί είναι συγκλονιστικοί ».

Ο αριθμός των αναφερόμενων σοβαρών ανεπιθύμητων συμβάντων είναι συγκλονιστικός

Επισημαίνουν ότι? "Η βάση δεδομένων EudraVigilance αναφέρει ότι μέχρι τις 19 Ιουνίου 2021 υπάρχουν 15.472 θάνατοι και 1.509.266 τραυματισμοί που αναφέρθηκαν μετά από ενέσεις τεσσάρων πειραματικών πυροβολισμών COVID-19: Από το σύνολο των τραυματισμών που καταγράφηκαν, οι μισοί από αυτούς (753.657) είναι σοβαροί τραυματισμοί"

Ανώτεροι διεθνείς μικροβιολόγοι ζητούν προσοχή

Ένας από τους πιο αναφερόμενους διεθνείς μικροβιολόγους, ο καθηγητής Bhakdi εξέδωσε ένα βίντεο που εξηγεί τα καλά νέα - όπως αναφέρεται στις τελευταίες επιστημονικές δημοσιεύσεις - ότι υπάρχουν ήδη πολύ υψηλά επίπεδα ασυλίας του πληθυσμού στους κορωνοϊούς. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ευρεία διασταυρούμενη αντιδραστικότητα του ανοσοποιητικού μας συστήματος σε διαφορετικά στελέχη (με κοινές αντιγονικές θέσεις), και επίσης χάρη στη φυσική ανοσολογική μνήμη. Ωστόσο, έχει επίσης μεγάλες ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους της πήξης του αίματος που προκαλείται από το εμβόλιο και εξηγεί γιατί - δείτε το βίντεο:

https://rumble.com/vjktjf-an-urgent-message-from-professor-sucharit-bhakdi.html

Οι αναφορές επιστημονικής βιβλιογραφίας για το παραπάνω βίντεο περιλαμβάνουν:

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396421002036

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0249499

Απάντηση στο εμβόλιο mRNA:

https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075

https://doi.org/10.1016/j.cell.2021.06.005

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε φάρμακο, εμβόλιο ή γονιδιακή θεραπεία, υπάρχει πάντα μια ισορροπία μεταξύ του δυνητικού οφέλους και του κινδύνου. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η ιατρογενής ασθένεια είναι μία από τις μεγαλύτερες αιτίες εισαγωγής και θανάτων στο νοσοκομείο.

Ενημέρωση 29ης Ιουλίου 2021 - Νέα οδηγία για τους θρόμβους αίματος μετά το COVID εμβόλιο

Ο ιατρικός όρος για αυτή τη νέα μορφή θρόμβων αίματος είναι το VITT, το οποίο σημαίνει ανοσο θρομβοπενία και θρόμβωση που προκαλείται από εμβόλια, ή μερικές φορές ονομάζεται επίσης προθρομβωτική ανοσοθρομβοκυτταροπενία (VIPIT) ή θρομβωτικό θρομβοπενικό σύνδρομο (TTS).

Το Εθνικό Ινστιτούτο Κλινικής Αριστείας (NICE) λέει: "Επειδή το VITT είναι μια νέα κατάσταση, υπάρχουν περιορισμένα διαθέσιμα στοιχεία για την ενημέρωση της κλινικής διαχείρισης, η ταυτοποίηση και η διαχείριση της πάθησης εξελίσσεται γρήγορα καθώς ο ορισμός της περίπτωσης γίνεται σαφέστερος. Αυτή η οδηγία δημιουργήθηκε υποστήριξη των κλινικών ιατρών για τη διάγνωση και τη διαχείριση αυτού του νέου συνδρόμου ».

Η νέα οδηγία συνιστά τα άτομα με υποψία VITT να παραπεμφθούν αμέσως στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Παιδιά - δεν απαιτείται γονική συναίνεση

4η Αυγούστου 2021 Ενημέρωση - σχετικά με την επέκταση του εμβολιασμού COVID σε παιδιά

Μετά από μια ανακοίνωση του JCVI και όπως αναφέρει το BBC, τα τρυπήματα Pfizer θα επεκταθούν σε υγιή άτομα ηλικίας 16 έως 17 ετών. Δεν θα χρειαστούν τη γονική συγκατάθεση. Ο Πρόεδρος του JCVI (ο οποίος είναι επίσης εργολάβος της Pfizer), Δρ Wei Shen Lim παραδέχεται ότι «η πρόθεση είναι να δημοσιευτούν όλα τα στοιχεία, αλλά τα στοιχεία δεν είναι απαραίτητα στα χέρια του JCVI… οπότε όπου είναι δυνατόν ενθαρρύνουμε τη δημοσίευση των στοιχείων, αλλά ο χρόνος δεν είναι στα χέρια μας ».

Λοιπόν, πού είναι τα στοιχεία; Πώς μπορούν να ληφθούν αποφάσεις χωρίς αποδεικτικά στοιχεία;

12 Αυγούστου 2021 Ενημέρωση - Αναφορές δευτερογενούς μυοκαρδίτιδας σε εμβόλιο mRNA

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο JAMA - Cardiolgy - Association of Myocarditis With BNT162b2 Messenger RNA COVID -19 Vaccine in a Case Series of Children? Δεκαπέντε παιδιά που νοσηλεύτηκαν με μυοκαρδίτιδα μετά τη λήψη του εμβολίου mRNA COVID-19 για 1 έως 5 ημέρες, τα αγόρια επηρεάστηκαν συχνότερα μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου, 3 ασθενείς είχαν συστολική δυσλειτουργία της κοιλίας και 12 ασθενείς είχαν καθυστερημένη ενίσχυση του γαδολινίου στην καρδιακή μαγνητική απεικόνιση συντονισμού. Δεν υπήρχε θνησιμότητα και όλοι εκτός από 1 ασθενή είχαν φυσιολογικά αποτελέσματα υπερηχοκαρδιογραφήματος κατά την παρακολούθηση 1 έως 13 ημέρες μετά την έξοδο.

Η εργασία συνεχίζει συνοψίζοντας το «νόημα». "Η μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19 μπορεί να έχει καλοήθη βραχυπρόθεσμη πορεία στα παιδιά, ωστόσο, οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι παραμένουν άγνωστοι".

Η εργασία ολοκληρώνεται αναφέροντας. "Η μυοκαρδίτιδα μπορεί να είναι μια σπάνια επιπλοκή μετά τον εμβολιασμό COVID-19 σε ασθενείς ηλικίας κάτω των 19 ετών. Σε αυτή τη σειρά μελέτης περιπτώσεων, η βραχυπρόθεσμη κλινική πορεία ήταν ήπια στους περισσότερους ασθενείς. Ωστόσο, οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι παραμένουν άγνωστοι. Κίνδυνοι και Τα οφέλη του εμβολιασμού για τον COVID-19 πρέπει να ληφθούν υπόψη για να καθοδηγήσουν τις συστάσεις για τον εμβολιασμό σε αυτόν τον πληθυσμό ».

Comments

Popular posts from this blog

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΧΗΜΙΚΟΥ ΑΦΡΟΥ! Η OΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NESTLE ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ !!!! «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ»

Πολιτικό και Θρησκευτικό ΈΓΚΛΗΜΑ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ!!! Political and Religious CRIME at Westminster Abbey!!!